torstai 15. joulukuuta 2016

Suklaatryffelit

Yksinkertainen on monesti parasta ja niin se on myös tryffeleiden kanssa..suklaata ja kermaa sekä haluamiasi makuaineita...niin parasta! Jos et ole tumman suklaan ystävä niin voit vaihtaa osan tai kokonaan tumman suklaan maitosuklaaseen.





n.15 kpl

200g hyvälaatuista tummaa suklaata
1 dl ranskankermaa/kuohukermaa

Rouhi suklaa ja kaada kulhoon. Kiehauta ranskankerma kattilassa ja kaada se suklaan päälle. Anna sulaa ja sekoita tasaiseksi. Laita kylmään ja kun seos on tarpeeksi jähmettynyt niin pyöräytä suklaa käsissä tryffeleiksi. Kieritä haluamassasi kuorrutteessa. Kertakäyttöhanskat on kätevä apu tryffeleiden teossa.



Lisää seokseen mm.

- appelsiinikuorta
- pähkinärouhetta
- alkoholia esim.rommi
- erilaiset aromit
- marjasosetta


Pyörittele

- keksimurskassa
- kaakaossa
- tomusokerissa
- pähkinärouheessa
- nonparelleissa
- kookoshiutaleissa
- marjajauheessa
- lakritsijauheessa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti